O nama - Informacije o kompaniji, kontakt podaci
Proizvodi - Asortiman čajeva Small Tree
O čaju - Istorijat, činjenice, zanimljivosti
Pribor - šoljice, čajnici, kutije, filteri
Pomoć - kada piti čaj, kako izabrati vrstu
Kontakt - lokacija, prodajni objekti

VOĆNI ČAJ SA HIBISKUSOM

Još su naše bake poznavale „crveni čaj“, čaj od  svega o što su mogle da sakupe u svom dvorištu. Nekada su to bili osvežavajući napici od cveta ruže, hibiskusa, komadića jabuke i drugog sušenog voća i bilja. U današnje vreme voćni čaj je daleko prihvaćen i poznat kao napitak koji krepi i osvežava, ima široku upotrebu kako u letnjim, tako i u zimskim mesecima. Voćni čajevi ne sadrže kofein ni tanin, tako da se pogodni za svakodnevnu upotrebu kod starijih osoba , trudnica i dece.   Da biste pripremili ukusan voćni čaj, morate ga ostaviti prelivenog 8 do 10 min. da bi dobio punu aromu. Čaj je definitivno stvar ukusa, ali naš predlog je da čaj prelijete vrelom vodom i ostavite najmanje 5 minuta, užavajte.

1.

Bora Bora

Sastav: Suvo grožđe, bobice zove, papaja, jabuka, organski hibiskus, crna ribizla , aroma, suncokret, različak, malina i jagoda.
*  T 100°C   5-8min

2.

Bakina Bašta

 

Sastav: komadići zove i jabuke, organski hibiskus, crna aronija, cvekla, , aroma, crvena ribizla, malina, kupina, jagoda.
*   T 100°C   5-8min

3.

Pina Colada

Sastav: delovi šipurka, ananas, jabuka, organski hibiskus, kokos, aroma.
*  T 100°C   5-8min

4.

Plišani Meda (čaj za decu)

Sastav: Komadi jabuke, organski hibiskus, žele bombone(min. 19%), delovi šipurka, aroma, kora od pomorandže, neven.
* T 100°C   5-8min

5.

Zimska Bajka

Sastav: abuka, organski hibiskus, šipurak, suvo grožđe, kora od pomorandže, organski rooibos, listići brazilskog oraha, aroma.
*  T 100°C   5-8min

^^ Nazad na vrh strane ^^