O nama - Informacije o kompaniji, kontakt podaci
Proizvodi - Asortiman čajeva Small Tree
O čaju - Istorijat, činjenice, zanimljivosti
Pribor - šoljice, čajnici, kutije, filteri
Pomoć - kada piti čaj, kako izabrati vrstu
Kontakt - lokacija, prodajni objekti

ČAJEVI IZ ORGANSKE PROIZVODNJE

Sve je veći broj ljudi koji se savkodnevno okreću prirodi i blagodetima koje nam ona nudi. Jedan od najtežih zadataka današnjice je naućiti kako živeti u sklada sa prirodom.Ova linija čajeva je namenjena upravo onima koji vode računa o svom zdravlju i ishrani, a istovremeno uzimaju iz prirode samo ono najbolje. Svaki od naših čajeva posedije sertifikat o Bio uzgoju.

1.

Organic Japan Shincha Wakana

Ekskluzivan čaj sa početka berbe 2010. godine.. Njegovi listovi su zeleni u obliku savršenih iglica jele. Miris je malo sladunjav, boja je nežno zelena i blistava. Ukus je u skladu sa aromom, koja kulminira u blagom ukusu voća. Može se prelivati do tri puta.
*  T 70°C   1-2min       

2.

Bio Jasmine Yin Hao-Jasmine Silver Buds

Zeleni čaj u klasičnom načinu proizvodnje namirisan sa svežim cvećem jasmina. Čaj apsorbuje sladunjav miris jasmina, koji je potom pozajmio svakoj šolji ovog čaja.Može se pripremiti tri puta.
*  T 70-80°C   2-3min

3.

Organic Matcha Izumi

Matcha je vrhunski zeleni čaj, koji se gaji u senci. Ovaj čaj koji se dobija isključivo od najfinijih listova Tencha čaja . Posle branja listovi se sitne i od njih se dobija fini prah koji se koristi za pripremu Japanskog čaja u tradicionalnoj ceremoniji. Nije preporučljiv onima koji tek počinju sa konzumiranjem čaja, zbog svog karakterističnog ukusa.Ovaj dobro izbalansirani čaj pravi  je izbor za sve one koji se bave meditacijom.

4.

Organic Pai Mutan „White Peony“

Ovaj čaj je cenjena po svojoj finoći. S obzirom na način proizvodnje i specifičan način sušenja rezultat infuzije je  jasnan, bledo žuta boja. On je karakterističan po baršunasto slatkom i blagom ukusu ikoji asocira na muskatnu aromu vina. Može se prelivati tri puta.
*   T 85°C   3-5min    

 

5.

Organic Rooibos


*  T 70-80°C   2-3min 

^^ Nazad na vrh strane ^^