O nama - Informacije o kompaniji, kontakt podaci
Proizvodi - Asortiman čajeva Small Tree
O čaju - Istorijat, činjenice, zanimljivosti
Pribor - šoljice, čajnici, kutije, filteri
Pomoć - kada piti čaj, kako izabrati vrstu
Kontakt - lokacija, prodajni objekti

ARTISAN ČAJ

Ili „Blooming tea“ predstavljaju ručno pravljene loptice od belog ili zelenog čaja. Listovi čaja okružuju cvetove jasmina, ljiljana , hrizanteme i drugih. Ovako serviran čaj a predstavlja pravu poslasticu za sva naša čula. Kada lopticu prelijete vodom i ostavite da odstoji 10 min. dobićete cvetni napitak, pravi je užitak servirati ga u staklenom čajniku. Svaki cvet se može prelivati tri puta, tako da je moguće dobiti tri litre čaja od samo jedne loptice.

1.

He Jia Huan Le“Family Fortune“

Nakon branja listovi se ostavljaj da se na vazduhu prosuše, a onda se lagano suše i pare.Krotkost koju listovi dobijaju je ključna za proces ručnog uvijanja.  Nakon prelivanja čaja lišće se otvora da bi se otkrio cvet narandžastog ljiljana i jasmina. Ov i cvetovi daju infuziji slatku med nijansu.
T 85°C:  3-5min

2.

Hao Shi Cheng Shuang“Double Happiness“

Koriste se listovi belog čaja vrhunskog kvaliteta, neven i cvetovi amaranta svi su pažljivo savijeni u loptu oblika bubrega. Infuzija je jaka sa bogatim i produženi miris.
T 85°C:  3-5min

3.

Xu Ri Dong Sheng“Rising Sun“

 

Listovi su nakon branja ostavljaju da svenu, a onda se lagano suše i pari. To olakšava ručno valjanje. Nakon prelivanja vodom, otkrivaju se skriveni cvetovi amaranta i ljiljana. Infuzija je zavodljivog ukusa.
T 85°C:  3-5min

4.

Sacred Flowers

 


T 85°C:  3-5min

5.

Love Heart

 


T 85°C:  3-5min

6.

Marigold jasmine

 


T 85°C:  3-5min

^^ Nazad na vrh strane ^^